Duvar

Tavan Kağıt Kaplama Modelleri ile Evinizi Güzelleştirin

Tavan kağıt kaplama modelleri ile sizler de evinize farklı bir hava katabilirsiniz. Gözünüze boş gelen tavanlarınızı duvar kağıtları ile doldurularak modern aynı zamanda bulunduğu odayı tavan ile bir bütünleyerek  göze hitap eden bir alan yaratmış olacakasınız.

 

Tavan Kağıt Kaplama

 

 

Tavan Kağıt Kaplama Modelleri

Tavan kağıt kaplama modelleri yada bir diğer adı ile duvar kağıtları, dekorasyon ve iç mimarlık dünyasında son zamanlarda oldukça popüler hale gelen bir trenddir. Özellikle tavanları daha ilgi çekici ve göz alıcı hale getirmek için kullanılan bu farklı tasarımlardaki kağıtlar, mekana derinlik ve hareket katar. 3D kağıtlar, geleneksel yada geometrik gibi farklı desenli kağıtlar, tek renkli desensiz kağıtlar, doğa yada gökyüzü gibi resim baskılı kağıtlar ve daha birçok çeşidi konumuza örnek olabilir. Tavan duvar kağıtları; salon, oturma odası, yatak odası, çocuk odası ve ofis gibi çok farklı alanlarda uygulanabilir.

En yeni tavan duvar kağıdı modelleri için bu yazımıza göz atabilirsiniz: mobilyahocasi.com/tavan-duvar-kagidi-modelleri

Tavan Kağıt Kaplama

3D Tavan Duvar Kaplama Kağıtları

Üç boyutlu duvar kaplama kağıtları son zamanlarda fazlasıyla dikkat çeken yenilikçi duvar kağıtlarından biridir. Son derece heyecan verici tasarımlarıyla bulunduğu odayı daha canlı ve hareketli bir ortama çeviren üç boyutlu duvar kağıtları ile daha modern görünümü fazlasıyla ön plana çıkaran yaşam alanı oluşturabilirsiniz.

 

Tavan Kağıt Kaplama

 

Gergi Tavan Modelleri

Gergi tavan, özel malzemeler ile tavanınız, ışıklandırılarak kurulan sistemlerdir. Örnek olarak gökyüzü desenli veya deniz manzaralı yada tamamen yeşilin hakim olduğu duvar kağıt desenlerinizi tavanlarınızda kullanarak tavanınızı  seyre dalabilirsiniz. Böylelikle boş ve düz tavan duvarlarınızdan kurtulmuş olursunuz. Kullandığınız duvar kağıtları aydınlatılarak karanlıkta da size loş bir ortam yaratırken, kullandığınız duvar kağıdı desenini ile kendinizi daha huzurlu ve  daha mutlu hissetmenizi sağlayabilirsiniz.

 

Tavan Kağıt Kaplama

 

Desenli Tavan Duvar Kağıt Modelleri

Bulunduğunuz odada desenli duvar kağıtlarını tavanınızda kullanarak dekore ettiğiniz odada estetik bir görüntü sağlayabilirsiniz. Kullanacağınız desen mobilyalarınızda yada dolapalrınızda  olan bir motif ile  uyumlu olabilir en küçük örnek olarak odanızda kullandığınız halınızın deseni ile de tavanınızda kullanacağınız duvar kağıdını özdeşleştirebilirsiniz. Ayrıca Duvar kağıtlarını sadece tavanınız için değil normal duvarlarınızda da kullanarak farklı şekillerde dizayn edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Duvar Kağıdı Tasarım Fikirleri ve Uygulama Örnekleri yazımızı okumanızı öneririz.

 

Tavan Kağıt Kaplama

 

Saray Motifli Tavan Duvar Kağıt Modelleri

Herkesin evi kendini yansıtır. Kimisi evini daha ağırlığını koruyan osmanlıyı anımsatan altın sarılı oymalı şekilde  dekore ederken kimiside daha spor ve modern bir görünüm ister. Saray motifli tavan duvar kağıtları evlerinde ağırlını korumak isteyenler için bir öneri olabilir. Tavanınızda kullandığınız eski dönemleri anımsatan desenler ile bambaşka bir hava yaratabilirsiniz.

 

Tavan Kağıt Kaplama

 

Vinil Tavan Duvar Kağıdı Modelleri

Vinil duvar kağıtları silinebilir özelliğiyle biliniyor. Bu özelliği ile genellikle tercih sebebi oluyor. Tavanınızde biriken toz ve kiri, vinil duvar kağıdı sayesinde kolaylıkla silebilirsiniz. Böylelikle kirlerden kurtulmuş olursunuz. Ayrıca üst düzey pvc ile kaplı olduğu için uzun yıllar boyuncada dayanıklıdır. Vinil duvar kağıdı sayesinde masraftan kaçınarak da tasarrufu  etmiş olursunuz.Ek olarak bu duvar kağıtlarına üç boyutlu özelliği kazandırarak kullanışlı olmasının yanında modern bir görünüm de elde edebilirsiniz.

 

  

Tavan Kağıt Kaplama

 

Boyanabilir Tavan Duvar Kağıdı

Zaman geçtikçe yenilikçi, değişen, gelişen tarzlar ortaya çıkıyor. Evde uyguladığımız dekorasyondan bir gün sıkılabilir, o döneme ayak uydurmak isteyebiliriz. İşte bu yüzden değişimi kendi evlerimizde uygulayabileceğimiz, uygularken mutlu olabileceğimiz aynı zamanda da bizi masraftan kurtaran tasarruf etmenizi sağlayan boyanabilen duvar kağıtları sizlere bir öneri olabilir. Rengini beğenmediğiniz ya da farklı bir konsept yaratmak istediğiniz ortamınızda yeni duvar kağıtları almak yerine sadece boyayarak kolaylık sağlamış olursunuz.

Tavan Kağıt Kaplama

Tavan Kağıt Kaplama

Tavan Kağıt Kaplama

Tavan Kağıt Kaplama

Tavan Kağıt Kaplama

Tavan Kağıt Kaplama

Tavan kaplama kağıtları

Tavan kaplama kağıtları

Tavan kaplama kağıtları

Tavan kaplama kağıtları

Tavan kaplama kağıtları

Tavan kaplama kağıtları

Tavan kaplama kağıtları

Tavan kaplama kağıtları

Tavan kaplama kağıtları

Tavan kaplama kağıtları

Tavan kaplama kağıtları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/mobily20/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545