Ev Dekorasyonu Fikirleri

Modern ve Klasik Ev İçi Dekorasyon Modelleri: Hangi Stil Size Uygun?

Birçoğumuzun karşılaştığı en önemli zorluk, kendi tarzımızı tanımlamak ve evimizde doğru yansıtabildiğimizden emin olabilmek. İnternette benzersiz tasarım stilleri dediğimizde bir çok siteyle karşılaşıyor ve bunlardan hangisinin stilimizi en iyi şekilde yansıttığını seçebilmek zor bir süreç olabiliyor. İnsanlar gündelik hayatın getirilerinden dolayı evlerinde daha fazla vakit geçirmek istiyor ve dekorasyon konusuna daha fazla eğiliyor. Gerek internetten buldukları sitelerde, gerekse mağazalarda satılan ev dekorasyon dergileri çoğu kişinin ilgi odağında kalabilmeyi başarıyor. Her yıl değişen dekorasyon trendlerine hayranlık duyarak insanlar evine gerekli özeni yapıp, bu dergilerde gördüklerini evlerinde uygulamak istiyorlar. “Rüya gibi evler” konseptli içerikleri ve programları takip ediyorlar. Biz de evinin dekorasyonundan sıkılanlar için farklı ev dekorasyonları sunmaya karar verdik çünkü bu farklı ev dekorasyonlarını evinde değişikliğe hazır olmayan kişilerin bile oldukça ilgisini çekiyor. Bizim size hazırladığımız içeriğimizde sizin de evinizde uygulayabileceğinizi tahmin ediyoruz.

 

yazlik ev dekorasyonu hcpRq

 

Küçük Ev Dekorasyon Örnekleri

Küçük bir evde yaşamak bir trendden daha fazlasıdır. Tüm ihtiyaçlarınızı küçük bir alanda toplamak zor olmasına karşın küçük evler tüm dünyada bir yaşam tarzına dönüştü .Bekar evinde yaşayanlar ya da bir arkadaşıyla yaşayanlar da evlerine gerekli özeni göstermeye başladı. İstanbul gibi metropol şehirlerde yaşamının pahalılığından ve kalabalığından dolayı bu insanlar ihtiyaçlarını karşılayan daha küçük evler tercih edip evlerinde daha fazla vakit geçirmek istiyor. Ayrıca bu kişiler evlerinde alışılmışın dışında tasarımlar istiyorlar ve farklı ev içi dekorasyon örnekleri için araştırmalar yapıyorlar. Evinizde uygulayabileceğiniz cam kapılar da küçük evleri hem büyük gösteriyor hem de farklı bir hava oluşturuyor. Bunun dışında evinizde boydan boya aynalar ile de evinizi büyük gösterebilirsiniz ama mümkün olduğunca az eşya kullanmaya gayret edin. Yoksa evinizdeki eşyalar ile evinizi boğabilirsiniz ve karmaşık bir görüntü oluşturursunuz. Şimdi örneklere bakarak küçük evler için hangi tasarımların yapıldığını inceleyelim.

 

yazlik ev dekorasyonu 3W1im

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR! Modern Duvar Dekorasyonları için tıklayın: mobilyahocasi.com/modern-duvar-dekorasyonlari/

Modern ve Minimalist Ev Dekorasyonları

Herkesin kendisine göre farklı stil anlayışı vardır. Gelişen teknolojiye bağlı olarak ev içi dizaynında daha farklı istekler kendini gösteriyor. Bu stillerde retro seven de var şatafat seven de var ama görüyoruz ki modern ev dekorasyonları daha çok tercih ediliyor. Modern, tipik olarak temiz, berrak çizgileri, sade bir renk paleti ve metal, cam ve çelik içerebilecek malzemelerin kullanımına sahip bir evi ifade eden geniş bir tasarım terimidir. Modern tasarım, mobilya dahil, her şeyde bir sadelik duygusu kullanır ve aksesuarlar ya da dekorda aşırılık gösteriş yoktur. Ayrıca modern evler, eskiden beliren ev dizaynına göre daha farklı bir çizgide ilerliyor. Şimdinin yeni nesil modern evleri daha sade ve daha minimal bir tarzda oluşuyor.

 

yazlik ev dekorasyonu S8e5H

 

Modern evler için yaratabilecek oldukça çeşitli ev dekorasyon imkanları da mevcuttur. Modern evlerde görüldüğü üzere bir kafe tadında dizayna ve minimalizme sahiptir. Modern tasarım kavramları genelde daha basitleştirilmiş materyaller ile tanımlanır. Tüm dekorasyonda işlevsellik duygusu ve ultra temiz çizgilerle bütünleştirilir. Eve genellikle hakim olan duvar boya renkleri ise gri, siyah ve beyazdan oluşuyor.Renk paletleri nötr ve havadardır.

 

yazlik ev dekorasyonu BvGOZ

 

Ahşap Temelli Ev İçi Dekorasyon Fikirleri

Ahşap tasarımlar, her ev dekorasyonunda mutlaka kullanılan parçalardan biridir. Ev dekorasyon dergilerinde de göreceğiniz üzere evler hangi tasarımlarda olursa olsun ahşabın muhakkak kullanıldığını görmüşsünüzdür çünkü ahşabın girdiği evlerde samimi bir ortam oluşmasına yardımcı olur. Görkemli ev tasarımı seven de, klasik seven de ahşaptan vazgeçemez çünkü son derece fonksiyoneldirler.

 

yazlik ev dekorasyonu ornekleri 3RkYL

 

Ahşap materyaller boyanabilir ve yaratmak istediğiniz tarza göre şekillenebilir. Sıcak, toprak renkleri, yıpranmış ve süs ahşap mobilyalar gibi özellikle fransız tasarım stilini vurgulayacaktır. Ayrıca ev dekorasyonunda çiftlik evi hissi de verir. Ahşap her alana otomatik bir sıcaklık ve rahatlık getirir. Sadece güzel parke zeminler değil, aynı zamanda doğal duvarlar arasında, raflarda, dolaplarda ve hatta tavanlarda bile vurgulanabilir. Ortaya çıkan stil, her durumda güzel, etkileyici ve misafirperver bir hava yaratacaktır.

Beyaz ev dekorasyonu

Beyaz ev dekorasyonu örnekleri

Ev İçi Duvar Dekorasyonları

Ev Duvar Dekorasyon Modelleri

  

Yazlık ev salon dekorasyonu

yazlik ev dekorasyonu SczZ0

Yazlık ev salon dekorasyonu

Yazlık ev dekorasyon örnekleri

Yazlık ev salon dekorasyonu

yazlik ev dekorasyonu gbQsw

yazlik ev dekorasyonu B85JZ

yazlik ev dekorasyonu KwSu3

yazlik ev dekorasyonu atEoX

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/mobily20/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545