Koltuk Modelleri

Modern Berjer Koltuk Modelleri 2024 – Tekli Koltuk

Tekli modern berjer modelleri ev dekorunda çok ön planda olmamasına her evde en az bir tane bulunur. Evinizde olduğu yere renk katan berjerlerimiz evinizin atmosferini değiştirir. Rahatlığı ve konforu sayesinde üzerinden kalmak istemezsiniz. Evlerde her geçen gün daha fazla görmeye başladığımız modern tekli koltuk modelleri, kullanışlı ve gösterişli yapısı itibariyle çok geniş bir kitlenin ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Evin sade havasını tek başına değiştiren, eve modern bir görüntü kazandıran berjerlerin seçiminde nelere dikkat edilmeli? Berjer seçmenin püf noktaları nelerdir?

 

modern berjerler 7FPOD

 

Salonlarınıza ayrı bir hava katan, ergonomik yapıları ve şık görünümleriyle yeni yılda da oldukça trend olan modern tekli koltuk modelleri kalitesiyle evlerinizi süslüyor. Farklı renk seçenekleri ve her zevke hitap eden özgün tasarımları bulunan firmalar, tasarım berjer meraklıları için yeni sezonda harika bir koleksiyon hazırladı. Sırt kısımları yüksek ve kulaklı yapısı sayesinde televizyon izleme zevkiniz artacak. Dinlenme koltuğu ve yada okuma koltuğu olarak işlev gören bu ofis modern berjer modellerinde oldukça geniş bir yelpaze bulunuyor.

 

modern berjerler jZiBC

 

Modern Berjerler

Dilerseniz düz renklerde, dilerseniz desenli, sakin yada haraketli birçok özgün tasarımı bulabileceğiniz çay seti berjer modellerini incelemeden karar vermeyin.. Çok özel renk ve desen seçenekleriyle modern berjer koltuk modellerini sizler için inceledik ve galerimize ekledik.

 

modern berjerler edLFV

 

Modern berjer kaplama fiyatları için size tavsiyemiz marmarakoltuk.com firması ile irtibat sağlamanız yönünde olacaktır. Geniş döşemelik kumaş yelpazesi sayesinde birçok farklı alternatifi görme şansınız olur. Geniş berjer koltuğunuzun yüz değişimi için firmanın web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

modern berjerler pkEVK

 

Balkon berjer modelleri daha çok dış mekan kumaşla kaplıdır. Kolay kolay su geçirmeyeceği gibi, leke tutmaz özelliği sayesinde rahat da silinir. Tabii bazı firmalar hakiki deri yada suni deri kullanarak da büyük berjer koltuk satışa çıkarmaktadır.

 

modern berjerler fsahI

 

Tahta berjer olarak bilinen koltuk türleri ise ahşap berjerlerdir. Bu yazımızda bolca örneğini görebileceğini modern berjerleri sizin için derledik.

Modern Berjer Modelleri Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Canlı Berjer Modelleri

Rahatlık

Berjerler yapı itibariyle sizi rahat ettirmesi gereken ve bu mantıklı üretilen mobilyalardan birisi. Bunun içinde sırt yasladığınız arka kısmın yeterli kalınlığa ve yumuşaklığa sahip olması ilk şartlardan birisi. Aynı zamanda üzerine oturduğunuz minderinde yumuşak, rahat ve kaliteli olmasına özen göstermekte fayda var. Kol koyma yerlerinin ise fazla yüksek olmamasına ve size engel oluşturmamasına dikkat etmek gerekiyor.

 

Çiçekli berjer modelleri

  

 

Dekorasyon

Berjerler evin dekorasyonunu baştan sona değiştirme özelliğine sahipler ve bunu sağlayabilmek için de bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor. Evin salonuna berjer koymak istiyorsanız eğer ilk olarak duvar renklerini dikkate alacaksınız. Duvarlarınız beyaz ya da krem gibi açık tonlar ise berjeri canlı renklerden seçmek hatta çiçek desenli seçmek gerekiyor. Tam tersi duvarlar canlı renklerle boyanmış durumdaysa berjerin kesinlikle sade ve sakin bir yapısı olmalı.

 

Modern berjer modelleri

Konumlandırma

Berjeri almadan önce onu nereye koyacağınıza iyi karar vermelisiniz. Evinizde berjer için ideal bir köşe var mı? Örnek olarak eviniz deniz, orman ya da güzel bir manzara görüyorsa  manzarayı en güzel görebileceğiniz yere bir berjer yerleştirmek mantıklı olacaktır. Hatta tek bir berjerden ziyade iki berjer ve bir orta sehpa kombininden yararlanmakta fayda var. Aynı şekilde şömineli evlerde şöminenin başına iki adet ve karşısına da üçlü veya ikili koltuk atarak oluşturacağınız köşe ile evin tüm havasını değiştirebilirsiniz.

 

Sade berjer modelleri

Modern Tekli Berjer Koltuk Modelleri

 2019 Avonsofa Mobilya Berjerler ve Fiyatları 0

 

ZEN BERJER Modern Tekli Koltuk

Zen Berjer kendine has tarzı ile evinizin tek güzelliği olmaya adaydır. Zen berjerin kasa ve iskeleti kuru kayın kereste ve kontrplaktan yapılmıştır. Yerden yüksekliği ve rahat bir oturma konforu ile kendisini size hayran bırakmaya yetecektir. Yerden yüksek oluşu sayesinde berjerinizin altını çok rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Berjerlerde kullandığımız sünger özel 35 HR Sünger’dir. Bu sünger sayesinde esneklik ve destek katsayısının yüksek olması nedeniyle konforu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Süngerin destek katsayısının yüksek olması nedeniyle üzerine bindiği yük arttıkça süngerin gösterdiği dirençte artarak çökme yapmaya engel olacaktır.

 

 2019 Avonsofa Mobilya Berjerler ve Fiyatları 1

 

SOFİA BERJER

Sofia berjer şıklığı ve kendine has konforuyla evinize çok yakışacaktır. Sofia berjer kasa ve iskeleti kuru kayın kereste ve kontrplaktan yapılmıştır. Yerden yüksek olması sebebi ile altı kolayca temizlenebilir.

Berjerlerimizde kullandığımız sünger özel 35 HR Sünger’dir. Bu sünger sayesinde esneklik ve destek katsayısının yüksek olması nedeniyle konforu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Süngerin destek katsayısının yüksek olması nedeniyle üzerine bindiği yük arttıkça süngerin gösterdiği dirençte artarak çökme yapmaya engel olacaktır.

modern berjerler DSNNP

modern berjerler cKFDy

modern berjerler QwMqn

modern berjerler qzk4T

modern berjerler 6210O

modern berjerler S9nTE

modern berjerler zUMtr

modern berjerler nxN4T

modern berjerler U3eRn

berjerler 4QXNI

berjerler HXrHT

berjerler ZymrN

berjerler cQoDK

berjerler 1nipn

berjerler L6SuE

berjerler l9dPE

berjerler MJRBJ

berjerler KqRqJ

berjer koltuk ITHP6

berjer koltuk PpGZE

berjerler 1PAIy

berjerler 9uQ4t

berjerler OUhEm

berjer koltuk kYNpx

berjer koltuk 7SfIJ

berjer koltuk WsRMt

berjer koltuk D8gcJ

berjer koltuk 0pywV

berjer koltuk 1r9xx

berjer koltuk 5NDx4

berjer koltuk zPVXB

berjer koltuk k23Fp

berjer koltuk VxhUu

berjer koltuk GCV1K

berjer modelleri pJnGm

berjer modelleri d9uDx

berjer modelleri E61z9

berjer modelleri Q1CTr

berjer modelleri LXoa4

berjer modelleri HCBH7

berjer modelleri eUIVi

berjer modelleri qI58L

 

berjer modelleri TpiC0

berjer modelleri 0fT46

berjer modelleri Mer8L

berjer modelleri re90g

berjer modelleri tW2t7

berjer modelleri BmH4C

berjer modelleri QDjTt

 

 

 2019 Avonsofa Mobilya Berjerler ve Fiyatları 2

TREND BERJER

 

 2019 Avonsofa Mobilya Berjerler ve Fiyatları 3

LEXUS BERJER

 

 2019 Avonsofa Mobilya Berjerler ve Fiyatları 4

MAGİC BERJER

 

 2019 Avonsofa Mobilya Berjerler ve Fiyatları 5

YAPRAK BERJER

 

 2019 Avonsofa Mobilya Berjerler ve Fiyatları 6

COLORADO BERJER

 

 2019 Avonsofa Mobilya Berjerler ve Fiyatları 7

PREMİUM DÖNER BERJER

 

 2019 Avonsofa Mobilya Berjerler ve Fiyatları 8

PARİS DİNLENME SETİ

berjer koltuk m36GH

 

Tüm tekli modern berjerleri görmek için aşağıdaki resimleri tıklayabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/mobily20/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545